Frillan tarina

Meidän tarinamme Muotipukimo Frillan yrittäjinä alkoi keväällä 2019. Satu oli saanut kutsun Friendtex vaate-esittelyyn ja esittelijänä toimi Anne-Maria. Farkut yhdistivät kaksi naista, joiden intohimo on yrittäminen, asiakkaiden palvelu ja kauniiden vaatteiden parissa työskentely. Aluksi teimme molemmat tahoillamme esittelyjä ja suunnitelmia yksin yrittämiseen. Kuumeisesti odotimme kevään -20 malliston ilmestymistä ja pääsyä toteuttamaan edellisenä syksynä tekemiämme suunnitelmia.

Pian kuitenkin maailma muuttui ja koronakevään myötä kotiesittelyt, messut yms. tapahtumat peruttiin. Päätimme yhdistää voimamme ja selvitä tästä haasteellisesta ajasta. Pystytimme maaliskuussa ensimmäisen pop-up myymälämme juuri samaan aikaan kun Suomi ”suljettiin”. Viikon pidimme myymälää sillä kertaa. Kesä 2020 oli hiukan helpompi aika ja jälleen laitoimme pop-up puodin pystyyn. Vierailimme vaatteinemme myös Varkaudessa muutamana päivänä. Oli ihana tuoda naisille väriä elämään pitkän  kevään jälkeen. Saimme valtavan hyvän vastaanoton. Tiesimme, että olemme oikealla tiellä.

Elokuussa -20 teimme pidempiaikaisen vuokrasopimuksen nykyiseen liiketilaan ja nyt olimme taas askeleen lähempänä unelmaamme. Monen monien kahvi kupposten, ihanien keskustelujen ja loistavan, mainostoimisto Räikeen, Anu Markkasen opastuksella puotimme sai nimen Muotipukimo Frilla! Muotipukimo Frilla edustaa vanhanajan palvelevaa matalan kynnyksen kotoista puotia, johon kaikkien on helppo poiketa tekemään yksilöllisiä upeita löytöjä.

Meillä molemmilla on päivätyömme edelleen muualla ja olemmekin leikkisästi sanoneet harrastavamme yrittämistä. Olisi ihanaa, jos harrastuksesta voisi tulla jotain enemmän. Sitä ei koskaan tiedä, mutta juuri nyt on hyvä näin. Toisaalta kuten puotimme seinällä lukee: ”Kaikki unelmamme voivat toteutua, jos meillä on kylliksi rohkeutta tavoitella niitä…” Ja rohkeutta meiltä ei taatusti puutu.